Top Ad unit 728 × 90

random

The Division beta odgođena do iduće godine

Početak beta testiranja Ubisoftove MMO pucačine The Division je odgođen do iduće godine. Alfa test ostaje rezerviran isključivo za Xbox One
Ubisoft je putem službenog bloga poručio da su odlučili odgoditi početak beta testiranja TPS-a The Division. Sudeći po tvorcima igre, odgoda beta testa neće utjecati na službeni datum izlaska igre, koji i dalje ostaje zacrtan za 8. ožujak 2016. godine. Beta test The Divisiona ipak neće biti održan ovoga mjeseca, već je okvirno pomaknut do "početka iduće godine". Točan datum će biti otkriven u tjednima koji su pred nama.

Uz odgodu bete, Ubisoft je najavio da će The Division uskoro ipak biti moguće zaigrati, no isključivo na Xboxu One. Točnije, svi koji su se predbilježili za Xbox One izdanje igre će u razdoblju između 9. i 12. prosinca moći sudjelovati u zatvorenoj Xbox One alfa fazi testiranja. Skorašnji test Xbox One izdanja The Divisiona je ujedno prvi puta da će šira javnost dobiti priliku zaigrati obećavajuću MMO pucačinu, a ujedno će poslužiti kao prilika za testiranje infrastrukture i skupljanje dodatnih povratnih informacija.

Vrijedi napomenuti da igrači alfa verzije The Divisiona neće moći podijeliti snimke i slike same igre. Ubisoft upozorava da sudjelovanje u Xbox One alfa testu podrazumijeva i zabranu livestreama, te rasprave o stanju igre izvan službenog foruma.

Razvoj The Divisiona je počeo u ljetnim mjesecima 2012. godine, a službenanajava je uslijedila iduće godine u sklopu sajma E3 2013, sa sedmominutnom gameplay demonstracijom. 
Pri razvoju igre trenutno surađuju četiri studija pod Ubisoftovima okriljem; Massive Entertainment, Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment i Ubisoft Annecy. Sudeći po dosadašnjim informacijama, The Division će  biti prvi naslov koji će se oslanjati na novi grafički engine Snowdrop, koji bi trebao biti okosnica brojnih budućih Ubisoftovih naslova na PC-u i trenutno aktualnoj generaciji kućnih konzola.
The Division beta odgođena do iduće godine Reviewed by Unknown on 12:31 Rating: 5

Nema komentara:

Sva prava zadržava Frisko za Vas © 2015 - 2016
Dizajnirao Hadis Bosnić

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.